Diskuze

Já su pro každou špatnost.Jinak zítra je Komboš...

Zdarec je to sice brzo, ale mám v plánu pochod a spánek. Cca 4 dny a někdy v červnu .
Napadlo mě tohle Kasárna - Velký Javorník - Pulčiny - Lidečko - Klášťov - Zlín.
Kasárna - Pulčiny: cca 30 km po červené
Pulčiny - Lačnovské skály: 10 km po modré a žluté
Lačnovské skály - Klášťov: 7 km modrá
Klášťov - Bratřejov a autobus to už... je jen z kopca takže se to nemusí počítat ale je to kolem 4 km.
Metude ty si to šel je to moc obtížné nebo se to dá zvládnout ?

Kurnik my budeme mít s sebou i vlče

Co mám já nachystat? Řízky

Wolf

kdo je čtvrté?

Co tři, čtyři!

Nekecej my budeme dokonce 3??? bomba tak já doma mrknu jestli toho guláše není více

V neděli jdu taky.

Wolf:No to by bylo třeba.Ale hlavně jestli máš výbavu do zimy.Budeš dva dny uprostřed lesa.A není to moc střílecí akce.

Vezmi tu polévku. Třeba budem jíst dvakrát :D. Pečivo si vezmem každý solo.

Zdar, já jedu jen mám si sehnat vzduch?

http://www.military-paintball.cz/index.php?&cat=akce_det&aid=1604
Tak co hoši,kdo jede, nejede?Dopředu říkám, že do káry beru max.dva lidi.Tak se se vyjádřete.
Hrubeš super, už se těším.Mám vzít aspoň chleba

Hej tak já jdu určitě. Gulášek je taky pošéfovaný. Mapu na zaznačení také mám. Doufám jen že bude krásně aby byla nálada

Pochoďáček:
Neděle 9.1.2011. Sraz v 9:00 před Točnou.Směr- žlutá tur.značka. Polívku,nebo něco na ohřátí s sebou.Skryjeme se ve smrčí a uděláme oheň. Všichni v mundůru.
Já jdu určitě, tak snad se někdo přidáte.

Někde tady v okolí.Trasa do 20km.Normálně v uniformách samozřejmě a jinak by bylo na tobě co si vezmeš s sebou.

Isidore trošec to definuj. (jaká výstroj, jaká dálka, prostor, co je cíl atd.... . Jinak bych se účastnil pokud mi do toho nic nevleze např služba

Hoši, nemá někdo chuť příští víkend si dát jednodenní pochoďáček?Nejlíp v nedělu.

Kategorie: paintball
Návštěv: 59557
Dnes: 0
Online: 4
O kombošu vím, ale ještě nevím. Nemůžu to s tím sportováním tak přehánět. Nechci se zatavit