Diskuze

jj ja tam neco mam tak za 1300

Co takhle objednávečku do pražskýho PB shopu?Potřebuje někdo něco?Že bychom třeba během měsíce splácali něco za ty dva litry ať to je bez poš. Co vy na to?

Tak byl jsem ve čtvrtek otestovat luft a přináším tedy slíbené postřehy. V podstatě nic nového pod sluncem. Střílí to pěkně, celkem přesně ale ne tak daleko, jak jsem zvyklý u CO2.Prostě je to jistota, že kvér bude v zimě střílet. Dnes jsem byl pro změnu otestovat CO a škoda mluvit. Měl jsem křehčí titanium premium a lítalo to na kokot.Každá úplně jinam. U toho vzduchu jak jsem říkal ne tak velký dostřel,ale každá rána -+ stejná, takže umožňuje to hrát v zimě.Obecně podle mě střílení v zimě je o ničem (nemluvím o hrách jako takových).

Máme doma 2 vysílačky i se sluchátkama

Metud: Dají se od Červinky pořád pučit vysílačky?Plánuju zase scénářovku do Záříčí na příští rok a tak cca pět vysílaček by se šiklo.

Taška na kvéra:
http://aukro.cz/item1372590165_sniper_bag_pouzdro_na_pusku_zbran.html

Kurva šak ňa z teho bolí ledvina vy volové !!

je to flákač a neumí pít tatranský vietor.Pak má z toho lufty.

Hrubeš je flákač

Hrubeš nepracuje. Pěkné až po novém roce

Kurevolfik: Jednou sis dal blbou přezdívku a potáhne se to s tebou celý život. Je to jakési komplikované ta změna. Musí se zrušit starý profil a udělat nový. Domluv se s Hrubešem on to dělal už Carlosovi.

Škoda....už mi došla hlaveň, tak jsem ju mohl vyskoušet...

Já jedu doprdele,protože makám.

Jedem do Zářičí?

Pokračování bylo včera. Bo jsem se vrátil až ve 3 tak si myslím že se propralo všechno. Jo a potřebuju dobvrovolníka na zapůjčení plic a jater. Děkuji předem vrátím po smrti

Jak si mám změnit přezdívku? Nějak mi to nejde

Kategorie: paintball
Návštěv: 59557
Dnes: 0
Online: 4
já si taky pak vezmu pár věcí s vama