Diskuze

Tak přemýšlím,že tu hru co vymýšlím hodím na MP.Původně jsme ji chtěl jen vyloženě soukromě,ale jednodušeji se lidi budou shánět veřejně.Házím sem náčrt tak se zkuste vyjádřit.A termín 23 nebo 30.října:
PARTIZÁNI VS VLÁDNÍ JEDNOTKY
Partyzáni:
Menší jednotka vzbouřenců, která má vybudovány po lese menší tábory, přesněji řečeno ležení. Ty jsou zbudovány z přírodního materiálu, celt, popřípadě stanů mask.sítí apod. Jsou zkrátka zřetelně rozeznatelná.
Partyzáni mají dva mediky. Lékařské vybavení je však v lékárně, kterou si umístí někde v prostoru. Pokud je partyzán raněn lehce, může si k ní dojít, pokud těžce, tak musí k lékárně dojít medik a pak léčit.
Vládní jednotky:
Vládní jednotky jsou početnější než-li partyzáni. Jejich úkol je prostý-zlikvidovat partyzány do posledního může.
Vládní jednotky mají medika na pět lidí. Každý může mít u sebe jeden obvaz a sám si ošetřit lehké zranění. Těžké může jen medik.
Rozlišení stran bude dle rozlišováků. Partyzáni budou modří a Vládní jednotky budou bez označení. Je to taková malá výhoda pro VJ, protože partyzáni budou více kempit.
Hraje se dle pravidel MP.
Munice bez omezení.
Hra podle pravidel MP.
Hra je na jeden život. Mrtvoly se odeberou někam bokem a čekají na konec hry.
Hra je časově omezena (bude upřesněno –sledujte fórum)

Hoši to je dobrá ostudA z 15 ks na soupisce jede na akci která je vyhlášená od ledna jenom jeden? No to se asi budou vracet nášivky ne? Ale teď vážně nebuďte béčka a pojeďte někdo se mnou.

Termín by by l 23.října.Repsketive 22.bychom se šli zakopat,prospali se a nad ránem očekávali nepřítele.

Opět se mi rojí v lhavě nápad na hru.Oslovil jsem White Legion Carpatian. Mylšenou je ybudovat partizánský tábor, rekognoskovat terén

Nazdar borci!Jak jste na tom s časem v říjnu?Nechtěli by jste dát hru?Byla by to taková partizánština v okolí Zlína.Spíše komornější záležitos.Vy proti lidem právě z okolí Zlína.My bychom vybudovali "partizánský" tábor a vaším úkolem by bylo najít a zničit.Myslím,že zajímavé by to bylo už v tom, že se osobně neznáme,takže výzbroj,taktika odhodlání by bylo pro obě strany velkou neznámou.Vozidla povoleny,počty by se upřesnili.Zatím je to jen nápad.Byla by to skutečně malá hra.Jen Vy a obdobný počet nás protivníků (počty bychom o sobě věděli jen přibližně). Zkráta tak do dvaceti lidí celkově.

http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=31026583&fbid=1410521544379&id=1

pěkná cena

http://www.novinky.cz/kultura/212418-neni-odvahy-beze-strachu-pise-barnes.html

A vydím,že máme dalšího člena!Kurva s takovu budem moct udělat nějaký "roty"

Já nechci,mám doma dva gore komplety.

Já si jeden komplet beru.

Sendwič píše:
Kucííí poslední nabídka. Vánoční akce na gortoexy..
Komplet kalhoty bunda za 1100kč musíte si ale pohnout akce není věčná, hlavně pro to budu muset během týdne zajet.
takže poprosím o velikosti.

Ahoj Točko se mnou zatím nepočítejte na akce v práci je to teď divočinna a nejde nic naplánovat .

Semnou to vypadá zatím dobře, tak se těším.

sorry hoši ale z toho kombošu jsem se odhlásil.
já měl pořezanou nohu (chodidlo ze spodu).
stehy už mi sice vytáhli před třema týdnama,
ale rozhodně to ještě na nějaké velké sprintování
nevidím.

Gadžové 28.V úterý je hra v Kombu. Sledujte kalendář, webovky MP a facebook.
KDO NEJEDE AŤ SE ODHLÁSÍ NA WEBU MP, BO JSEM VÁS VŠECKY PŘIHLÁSIL.

No kdyby se k tomu někdo vyjádřil tak jo.

ohledně toho tréninku můžu jet jen když se v sobotu budem vracet.V nedělu dopoledne mám dva zápasy.

Kategorie: paintball
Návštěv: 59557
Dnes: 0
Online: 2
To Barnes: Návrh akce se mi líbí a na 90% se zůčastním pokud bude termín 30.10.2010