Diskuze

Původně jsem plánoval Kombšo,ale uvědomil jsem si,že Specters mají lepší lokalitu i s velkou vdoupatrovou budovou,což by do jisté míry odpovídalo i reálné události,kdy uvěznění genrál (o kterého jde)byl právě ve druhém patře.

To Barnes: Tak to jo. Pokud je to u nich a lidi jsou tak je to ok.

No já bych tu hru chtěl právě zrealizovat ještě o prázdninách.Zkontaktoval jsem Specters oni mají dobrou lokalitu,kde by to bylo super.A na minigame k nim jezdí běžně 40 lidí,takže by to mohlo klapnout a scénařovku tu nebyla snad nikdy.Uvidíme.

Ahoj Točko u mě v práci stále děs nevím zda se dostanu, nejhůře bych dojel v sobotu brzo ráno , co2 u mě není problém .

Dejte stavy bomb do kupy, na točně je hasičák, Barnes má hasičák v osobní zprávě a Carlos má svůj.
Musáíme si tedy naplnit bomby a vzít CO ssebbou na MPCC.

Panko nechal bych to na podzim, teď v létě ti tam moc lidí nepříjde.

VÝZVA: Teď v pondělí tj. 2.8. můžete někdo dojít v 18:00 na Točku?Plánuju někdy na srpen (nejspíš 21) malou scénařovku do Kombu.Mám to celkem promyšlený, ale chci to s váma jako s teamem probrat.

Bylo by dobré aby jste si hoši před odjezdem na MPCC zařídili naplnění CO flašek. At se to nehoní zbytečně až na místě.

To Barnes: To je teda poděl. Tak buď budem 3 a nebo 5.
Tož doufám že pojedou všichni.

Metud, semnou ještě taky na 100% nepočítejte.V týdnu dám vědět.

LV-Operace Klára: Metud, Barnes, Fafenbach, Ludan 50%, Do auta bereme Toma ze specters. Takže jedem v pěti nebo čtyřech podle toho jak to dopadne s Ludanem. odjezd pokud možno co nejdříve. Zhruba 16,00. jak bude kdo moci.

Pěkný maskovací vzor: http://www.militaryrange.com/scripts/hledej.php?hIDKAT=15&hIDVYR=&hKOD=&hJMENO

Aha tak to jo.

Předpoklad je cca 40,- Kč. Přesněji to budu vědět příští týden.

Jaká je cena nášivky?

OK pardon. Jestli je chtěli tak to jim je uděláme. Já myslel že to bereš automaticky dle soupisky.

Mek a newman je chtěli. No tak je nedostanou. Potom do zálohy je 5ks a celkem teda pořád 40ks. Má někdo ještě výhrady?

To Carlos: Mek, newman atd nášivky nepotřebují, ale udělal bych jich víc, Zbytek se zaplatí ze společné kasy nebo si každý vezme náhradní a když pak bude potřeba třeba pro novou uniformu nebo nového hráče odkoupíme je od sebe.

To Carlos,dobrá.Kdyby jesště někdo něco chtěl,tak napište.

Kategorie: paintball
Návštěv: 59557
Dnes: 0
Online: 4
http://www.military-paintball.cz/index.php?cat=akce_det&aid=1443
Hlašte se , i když nepojedete,dík!