Diskuze

Burnesi v Zařičí u kasáren je přírodní koupaliště vezmu plavky a po akci se hóópnu osvěžit chceš li vem též aspoň se ochladíme na cestu domů bo asi bude hic jak cyp

Do Záříčí jedu.

Hrubeši bude možnost změřit úsťovku v sobotu ? Měnil jsem pružinu a nerad bych to do někoho valil zbytečně přehuleným gunnem ...Burnes ty jedeš do Zářičí ?? U mě se to vybarvuje jako pěknej paintballovej výkend ..

Fajn.Co se týče Apokalipsy,tak počítám s tím,že beru vůz,ale hned po akci odjíždím-musím.

Tak já nejedu ani v sobotu ani v neděli. Zato příští týden se mnou počítejte na Apokalypse.

Takže na sobotu tebe a Chozku potřebuju jako velitele družstev. A jinak vezmi si klasiku. Gun, pohon, kule, maskáče, nezapomen repelent údajně je tam tak 1m vysoká tráva dloup neprocházená. jo a kotel pití. bude tak 4 hry do hodiny max. a hrát se bude od 10 - 14h. sraz je 9:00. jo a pokud máš nákolenky tak i ty je tam kotel střepů

Já Zářičí ano . Hrubeši písni mi prosím ještě co a jak kolem té soboty kromě gunnu a dobré nálady co a jak s sebou

Co to Záříčí,teď v neděli?Jede někdo?

tak ted zase nejedu
kua koliduje to zrovna s chatou a repre 15

tak jelikož jsem přihlášený tak asi jedu ne???

Rozumím

To Barnes. Poslední nášivku mi dal choze, nic víc není, Měly by se nechat našit nové ojové černo zelené, návrh zpracovával Hrubeš.

Jo v pohodě,já jen tak.Vůz beru stejně.

BURNES: jedu ze zlína ale z tama pojedu na valmez

Metud:nemáš doma ještě nějaký Točňácký nášivky?Jedna navíc by se mi šikla.

Do Kelče pojedu .

Hrubeš jedeš do té Kelče 19.6.?A ty Machi tam pojedeš asi z Valmezu,že?

Ahoj Točňáci nechce se Vám do Zářičí zaválčit ?? http://www.military-paintball.cz/index.php?cat=akce_det&aid=1370

Takže akce MPCC je již hotová je v kalendáři takže se hlašte 6.- 8.8. 2010

Kategorie: paintball
Návštěv: 59557
Dnes: 0
Online: 4
Hrubesi díky za info budu tam .