Diskuze

Viděl jsem koňa blit,hada chcat, ale zapálit Komboš jsem ještě neviděl. Jen pánům sofťákům se to podařilo. Dokonce šířící se oheň v suché trávě nikoho nezajímal,tak to musela hasit má paintballová maličkost.Čili mé krátké seznámení s místní airsoft smetánkou mě nutí k výkřiku-DEMENCE!

Carlos,i tak dík.Stan mám,krámů bude požehnaně.Teď už se jenom těšit.
P.S.:Verča byla nervní,když jsem navrhl návrat v neděli.Chce slavit narozeniny kluků.Proto to bydlení.

Pongo já jsem myslel ubytování na ŽT jako, že počítám s tebou ve stanu v případě, že bude čas na spaní.
P.S. jsem to špatně pochopil tak pardon.

Asi nejmíň náročný na výrobu je ten první.Je jedno,jak bude vypadat,jen rozměr by měl odpovídat skutečnosti.

To Carlos:ještě jsem se nerozvedl.

Ten film byl dobrý.

http://www.stream.cz/video/457442-fenomen-nejvetsi-polska-tragedie-katynsky-masakr

Jo!! Tak třeba ten třetí.

To Carlos: papír a umakart nebrat, papír rozmočíš a je na hovno. Chce to kus plechu nebo plastu,plech nerosekáme ani při střelbě ani pri přepravě. Jsem pro plech + železný podstavec

Takže změna: Ve čtvrtek bere auto Carlos a Metud.
Posádky: Machi, Hrubeš, Axilion,Choze.
V pátek přijede Barnes autem, Pongo a Fafenbach.
V sobotu odjíždí Barnes + Axilion, Pongo.
Neděle odjezd: Carlos,Metud,Choze,Fafenbach,Hrubeš, Machi

pongo
Bydlemí máš zajištěné u mně.

No,myslel jsem bydleni,auto mam.

No já bych jel taky zřejmě v sobotu dom,ale pokud vám zdrhne řidič,tak tam samozřejmě nikoho nenechám,to je jasný.

Metude,budu muset v sobotu po akci odjet.Mam na výběr,buď se nastěhovat k němu z Točny,nebo dojet dom. Nemá někdo místo?

Já jsem pro třetí obrázek.

Tyto terče jdou koupit papírové A3, A4 a nalepit na starý umakart, který se přišroubuje na stojan. Umakart mám. jenom nevím jestli nepraskne,ale je to levné řešení.

Do foto galerie jsem vložil pár návrhů na terče. Vybereme jeden či dva typy obrysu. Vyrobíme z plastu nebo z plechu a opatříme stojanem nebo budem jen opírat či věšet na zeď.
Zjistíme konstrukce, rozkládaní na terč a stojku. Podejte své návrhy na řešení a výrobu.
http://www.tocnazlin.banda.cz/galerie/1271936677/terce/

Jitrnice jakou svět neviděl-chodící spacák, a spat bude kdo? když v něm budu muset chodit?

Kategorie: paintball
Návštěv: 59557
Dnes: 0
Online: 4
V sobotu jsem si všiml že byla vypálená tráva hned na začátku kombošu na levo, a někdo vypaloval trávu vzadu v pravo Kombošu u Dřevky