Diskuze

dnes jsem doma asi tak od 16:30

Kdy si řekneš.Nebo mám tě hledat po dálnicích?

Barnsy kdy mi předáš ty věci ???

Metud:vím že Tě seru,ale hoď ty fotky z kombošu aspoň sem,když nejdou na MP.Kurva takový modelky se nevidí každej den

tak to vyzvedni a spacháme tu kulišárnu u tebe ty kluku zrzavá

Tak balík ze shopu je na poště.Peníze mám od všech,kromě Fafenbacha.My si zítra zavoláme skrze tu svářečku a domluvíme se i na tomto,ja Tome?

Metud,tak ty fotky nahraj aspon sem,jestli to nejde na MP.Udělali jsme tam pěkný modelky,škoda to nevidět.

Dával na schůzi.

To barnes: Ok, benal + startovné 200 kč, a nevim jestli jsi mi dal 70 kč za benzin na schúzi DG na SK.

Prosim vsetkych clenov DG, aby si dobre premysleli ucast na zaverecnej hre, ktoru budeme robit... Je treba uz teraz sa pripravovat na nu a zistovat pripadne pocty. Ak budeme schopni co naskor potrvdit ucast za jednotlive timy, velmi nam to pomoze.
Prosim dalej o vyhradenie si volna na piatok 1.10.2010. Kto nemoze, nech povie vopred! Hra by mala trvat do nedele [3.10.] max 14.00.
Velitelia timov prosim vpisujte sem potvrdenych ludi, ktori sa akcie na 150% mozu zucastnit...
dakujem

Metud:vlastně hovno,nic mi neplať.Na Siberku jedu,tak za mě cálneš benál a ten poplatek.Říkal si,že to bude celkem 200Kč.A za zbytek mi koupíš třeba klobásu a pívo na místě.Nebudem zbytečně podporvat vydřidušský banky.Ja?

Tak zboží už poslali.Počítám,že nejpozději v pátek to dorazí.Tak pak dejte vědět,skrze prachy.

Fotky jsem tam nahrál z FTP a čekají na zpracování. takže chyba je na Mp webu.

barnes jesi to jde poslal bych ti prachy na účet, pokud ne TOČKA

Jasan

ti zavolám a předáme si to jedu ve čtvrtek s metudem na chatu takže pátek neklapne

Metud:Dej tam prosím ty fotky z neděle

Objednáno
Fafenbach:náhradní sklo JT spectra thermal čiré,obličejová pěna JT a taktická tuba =739Kč.
Hrubeš:náhradní sklo JT spectra thermal čiré,obličejová pěna JT a taktická kolejnice 20mm M16/M4 =959Kč.
Metud: 2x taktická tuba =259Kč.
Je to spočítaný už i s poštovným.To činí 114Kč a je to děleno čtyřmi.Prachy budu chtít předem, protože tolik peněz nemám,jinak bych to samozřejmě cálnul.Tak můžem pak dát sraz na Točce a tam bychom to pořešili.Počítám,že do pátku to příjde,tak třeba pudem na pivo a v sobotu ráno bych to vyzvedl.

Kategorie: paintball
Návštěv: 59557
Dnes: 0
Online: 4
ok barnes za chvilku ti sem ty fotky dám když jsi tak neodbytný