Diskuze

Kde je ta Siberka? jak daleko?
Taky bych do toho šel.
Domluvíme se na schůzi.

Chtěl jsem to nadhodit na schůzi.Syberie je sice ještě daleko, ale taky bych se přikláněl k tomu abychom jeli.Rozhodně bych ale volil variantu jednodenní akce.Ráno přijet,večer odjed.

A co Syberia 6.3.2010?

na MP už je žt tož sa hlaste

Toto si kdy kupíme?
http://www.youtube.com/watch?v=nt6hcDsZVAc&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-2-HM

Video Pahanský pes:
http://www.youtube.com/watch?v=2lP-Ss1BM-Q&feature=player_embedded#

No jo no. Už mlčím, už mlčim

Nemel hovna, jesi se ti nechce řejni ne. Taky můžu říci že v létě jezdit na vyvedení a šlapat v dešti je kokotina. A byl jsem ta. Jde o to poznat své schopnosti a limity. Zdokonalovat se, sportovat a být přírodě. myslel jsem že ty to chápeš. Ale podle toho co čtu ses nám nějak změnil. Jasně že toho máš z práce dost to ale neznamená že ostatní to nemohou dělat a jsou magoři.

Válka neválka počasí na piču a hotovo. A za tři týdny to nebude o nic lepší. Vyjebat se na to a ti co to vymýšlí na takový čas by se měli jít léčit. Možná to jsou lidi co sedí za kompem celý den a smutně se dívají ven a mají čas na vymýšlení pičovin.

Válka si počasí nevybírá.Navíc je to až za tř itýdny, tak já myslím,že to už bude lepší.

no tak já jsem teď zmrzal 2 dny takže u mě je to negativní a hlavě nepochopitelná akce (při tomhle počasí)

ACHTUNG!:Herren und Damen, jak to vydíte s akcí Vojáček? Nechce se jít někomu jebat v mrazu se zbraní a zmrzat společně semnou? Ještě jsem se nepřihásil,ale zcela vážně zvažuju účast.

ok jsem pro 3.2.2010. Pisni to na točku prosím a rozešli

Termín schůze je mi fuk.Klidně zítra.A nebylo by na škodu zapřemýšlet nad kombošem.I Sendwicz by měl chuť.

ZÁKLADNY PROGRAM (RADY DG)
1 Návrhy na zloženie a voľba členov rady DG hlasovanie
2 Návrhy na prijatie a odvolanie členov DG predstavenie nových ľudí
3 Návrhy na prijatie a odvolanie týmov DG prezentácia nových týmov
4 Odsúhlasenie kalendára akcií na rok 2010 kalendár bojových akcií a treningových akcií DG
5 Rozoberanie jednotlivých akcií DG ŽT1967, SNP, ...
6 Systém tréningov a zocvičení DG organizácia, spracovanie materiálov, programová náplň
7 Hodnotenie sezóny 2009 pripomienky z pohľadu rady DG a z pohľadu jednotlivych týmov DG
8 Verejné vystúpenie jednotlivých veliteľov týmov prezentovanie cieľov svojho týmu v zoskupení DG do budúcna
prestávka občerstvenie + prihlášky do voľnej diskusie formou bodou
PROGRAM FORMOU VOĽNEJ DISKUSIE (ČLENOV DG)
Točna Zlín
9 Stanovy
10 Pravidla příjmutí a vyloučení do DG
11 Tresty
12 Termíny akcí na rok 2010
13 Vysílačky MOTOROLA + další, sladění na stejných frekvencích + vybavení všech týmů.
14 Uniformy sjednocení v týmech, trička týmová a DG
15 Poznávací znaky nášivky, vlajky, trička, uniformy, pokrývky hlavy
16 Vlajky DG vyrobit pro každý tým, propagace DG
17 Disciplína na akcích při hře a v táboře Pořádek a organizace na akcích - odpadky, chování členů, výběr peněz za vysílačky, mapy, porady, bydlení na akcích v jednom prostoru DG.
18 Velitelé a jejich zástupci Posloupnost velení
19 Hodnostní označení
20 Webové stránky DG
21 Soutěž v rámci DG, bodování členů, nastavit tabulku bodování, IPSC ? Vyhlásit ocenění v těchto kategoriích:
vyhodnocení nejlepších a nejhorších hráčů, střelce, medika, kulometčíka, fair play hrače, přínos pro DG, přínos pro tým, účast na akcích, nejlepší zbraň, nejpěknější zbraň-tunning,
prestávka občerstvenie
TTLegion
22 Špecializácia týmov hlbšie zameranie sa na určitú bojovú činnosť
23 Kategorizácia zbraní rozdelenie zbraní v ramci DG na určité kategórie so špecifickými vlastnosťami
24 Odznaky k hrám návrh a výroba
25 Pravidlá zásiahnutia bojového vozidla návrh, pripomienky, odsúhlasenie a následné predloženie do MPB komunity
26 Súpis povinnej výbavy "vojaka" do jednotlivých druhov akcií návrh a pripomienky
27 Ručné signály vedomostný stav

tuhle a další středa je passe bo mám službu navrhuji termín 3.2.2010 je to dostatečně dopředu a lidé si toho možná všimnou

no to je alespon řeč

Dohodněme si termín schůze Točny na některou středu.

vymyslelo se 7 akcí DG (započten i Vojáček)+ 4 treninkové akce zaměřeny na 2 x školení a 2x využití znalostí ze školení ve hře)

Kategorie: paintball
Návštěv: 59557
Dnes: 0
Online: 5
je to 200km kousek od Rychnova
http://www.military-paintball.cz/index.php?cat=akce_det&aid=1138