Diskuze

Sendwich má doma vybavení military, headsety na vysílačky oblečení atd, v sobotu tam plánuji návštěvu po hře či brigádě.

V sobotu jdeme hrát(doufám) a nebo na brigádu do kombošu. Takže bych se tam stavil při tom.

Metud:Sendwic má nějaké novinky a domlouval jsem se, že bych se za ním v sobotu stavil.Říkal,že se mám s tebou domluvit a máme dojet.Vyhovovalo by ti to tak v pět? Já tak do čtyřech budu v práci.

probrat stromy kolem budov, aby se dalo procházet podél pláště.

Lofasi ukažte se co ve vás je. Doufám že se nás pár sejde. Beru motorovku a když se nás málo sejde uděláme brigádu tak jako minulý rok. To jsem tam byl makat sám.

Die Weihnacht spiel in der Kombosch alis WINTERtest
Datum / čas akce: 19. Prosince 2009,
Začátek: 09:00 , konec: 17:00
Přepověď počasí na akci: oblačno ,
Teploty: min 0°, max: 0°
Místo konání akce: Zlín, Malenovice, Komboš,
Česká Republika
Typ akce: Klasická paintballová akce
Forma paintballu: Woodsball / scenario paintball
Preferovaný maximální počet hráčů na akci: není
Aktuálně je přihlášeno 0 hráčů z celkem 0 týmů

Dobře dostal.

Asi hrál jen v brýlích: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/186893-berlusconimu-zasili-ret-a-dali-prasky-utocn

Ahoj lidi - hrál jsem s váma v kombošu. Chtěl jsem se zeptat na záložní zbraň Walther p99 ram. Sháním ji - tak jestli někdo neví jak ji splašit. Za pomoc děkuji sonapolaskova@seznam.cz

Vypadá to na 23.1.2010. Zváni jsou všichni členové a čekatelé DG. Čtěte více na webu MP-DG-Schůze.

Zaslal: 10 prosinec 2009 17:12 Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
priatelia,
na zaklade tel. rozhovoru medzi martym a mnou navrhujeme nasledovne:
schvalenie pevneho terminu schodze DG [zhromazdenia vsetkych clenov aj cakatelov a zoldakov] najneskor do 20.12.2009
ako miesto schodze ponukam Hotel Lipa v meste Stara Tura, blizko slovensko moravskej hranice, su tam dobre podmienky aj na rokovanie aj na pripadne nasledne debaty u piva/vina/borovicky... recenziu vam mozu dat chlapi z ZC a VZP, ktori tam boli na LANparty [www.hotellipa.eu]
vyhodou je, ze pre moje dobre vztahy nas to nebude stat prakticky nic...
necham na rozhodnutie jednotlive tymi a velitelov
dalej urcime termin: su k dispozicii soboty 16. 23. 30. ledna 2010
navrhujem aby sa to konalo v sobotu so zaciatkom okolo 13.00 az 14.00 a s naslednym posedenim a volnou debatou
prioritou je urcenie hlavnych cielov skupiny DG a kalendara pre rok 2010.
PROSIM o jasne stanoviska co najskor, vdaka chlapi!

Watelíni: v pondělí pojedu do armyshopu do Přerova,kdo chce si může svou bílou prdel svést se mnou. Protože víkend bude náročný

Los CCarlos:Tak bomby jsou na cestě.Bude to rovných 570Kč.13Kč (40ks) bombička+50 poštovný (to by mělo být celkem 116).Příjde to dnes nebo v pondělí.Love budu chtít dopředu.Sorráč,ale nemám jinak bych to vzal a pořešil to potom.

Za mě:
2,Přijmutí na základě zájmu, vyhazov na na základě neúčasti z nedúležitých důvodů.
3,tresty jo,nevím ale jaký
6,Uniformy jednotný jo,ale postupně.Nasral jsem teď prachy do ameriky, ještě ji chci dokompletovat a nic novýho min.dva roky rozjíždět nehodlám.
7,ustálit na kterém rameni nebo kde jaká nášivka
8,ano
9,ano
10,samozřejmost za vážné narušení třeba vyhazov na půl dne z akce.
15,ano
16,je mi to fuk

Připište porsím své připomínky a návrhy k bodům plánované porady DG na rok 2010. Bude se to vztahovat i na naši poradu.
Body porady DG
1.Stanovy
2.Pravidla příjmutí a vyloučení do DG
3.Tresty
4.Termíny akcí na rok 2010
5.Vysílačky MOTOROLA + další, sladění na stejných frekvencích + vybavení všech týmů.
6.Uniformy sjednocení v týmech, trička týmová a DG
7.Poznávací znaky- nášivky, vlajky, trička, uniformy, pokrývky hlavy
8.Vlajky DG vyrobit pro každý tým (propagace DG)
9.Vlajky týmů DG- každý tým by měl vozit a nosit vlajku na akce
10.Disciplína na akcích při hře a v táboře
11. Pořádek a organizace na akcích- odpadky, chování členů, výběr peněz za vysílačky, mapy, porady, bydlení na akcích v jednom prostoru DG.
12.Velitelé a jejich zástupci
13. Posloupnost velení
14. Hodnostní označení
15.Webové stránky DG
16.Soutěž v rámci DG, bodování členů, nastavit tabulku bodování, IPSC ?
Vyhlásit ocenění v těchto kategoriích:
vyhodnocení nejlepších a nejhorších hráčů, střelce, medika, kulometčíka, fair play hrače, přínos pro DG, přínos pro tým, účast na akcích, nejlepší zbraň, nejpěknější zbraň-tunning,

Já mám dva bílé převlekáče.Chce někdo pučit? S dovčou počítám, i když jsem ji ještě nenahlásil.

WINTER WAR: Kdo chce ať se hlásí. Akce od pátku do neděle. Na sobotu hra, v neděli návštěva Osvětimi.
V pátek pokud to všem vyhovuje bychom si vzali dovču a jeli před obědem. zastávka v armáči ve Frýdku.
Posádka auta: Metud, Barnes, Fafenbach, Mažňák.
Vzal bych si dovolenou v pátek a jeli bychom před obědem. orientační ceny 180 za noc + 300 za benal. Za hru se neplatí.Hra v maskáčích bez bílého overalu povolena.

Tak tady to je pane Fafenbach.
hhttp://airsoft.cz/shop/product_info.php?cPath=165_167&products_id=4330

Kategorie: paintball
Návštěv: 59557
Dnes: 0
Online: 5
To Carlos a Fafenbach: Co ta sobota? Vemem bouchačky ale myslím že nikdo asi nedojde. Udělal bych jen brigádu s motorovkou a stavil se pak za Sendwičem dom podívat se na matroš vojenský. Náhlavní soupravy atd.