Diskuze

A já bych jen doplnil Metuda,že šlo o "osvoboditelské" bomby američanů.

Nejsem!! Kdo chce, mě může navštívit v pracovní dny vždy od 18:00 do 20:00 a o víkendu od 17:00 do 19:00. A prosil bych mimo vysílací čas večerníčku. Děkuji

Vážení, dovolím si touto cestou upozornit na to,že dne 13.10. uplynulo 65 let od prvního bombardování města Zlína.Vedle materiálních škod došlo k usmrcení dvou občanů a ke zranění asi šedesáti osob, z toho šesti těžce.Počet svržených bomb je uváděn rozdílně od 9 do 14 bomb o celkové hmotnosti cca 2500kg.Část z nich dopadla do prostoru obytné čtvrti Letná, jiné do prostoru přilehlého lesa, jedna do závodů, další dvě na fotbalové hřiště u elektrárny a jedna na pozemek blízkého zahradnictví. V závodech dopadla bomba u budovy č. 127, poškodila vodovodní řad, železniční vlečku a způsobila rozbití okenních skel v okolí. Tíživější důsledky byly zaznamenány destrukcí části budovy garáží (nynější O.P.S. po roce 1990 OSSZ, v roce 2003 budova zbourána pozn. C.) na Malenovské třídě (Třída úderníků po roce 1990 tř. T. Bati, pozn. C.) Vedle jiných škod, poškození obchodu a autodílny, bylo zničeno 32 boxů, ale k obvyklému následnému požáru nedošlo. Asi pět bomb spadlo do přilehlého lesa nad obytnou čtvrtí Letná, kde nezpůsobily velkou škodu. Na Kotěrově a Antonínově ulici byl však zničen dvojdomek a bomby dopadnuvší na volné prostranství mezi uvedenými ulicemi těžce pobořily čtyřdomek a další domky lehce pobořily. Souhrnně bylo uvedeno poškození 68 domků v různém rozsahu a materiální škody dosáhly 3 milionů korun tehdejší měny.

to je životní příběh jak sviňa.Řekni rovnou že si v odmašťovně v Kroměříži.

já se snažím přestat hulit, to je důvod, proč nechodím do hospody, bo je tam nahulené a alkohol podráží sebevědomí. tož tak s hospodou. ale já se vrátím a pak uvidíte zač je toho loket.

to bys někdy na tu Točnu musel dojít když tam su já

Hele oficiálně jsi mu nikoho nepředstavil, neprošla zatím zkušební pitkou na Točně tudíž přítelkyni porhlašuji za neplatnou.

já sem teď v sobotu s přítelkyní adoptoval holčičku z Bangladéše tak mě nechte napokoji

A bukvice Gaza a bukvice Hanák ti ztracení hoši aby začali hrát.

hrubeš si dal předsevzetí že do hospody nebude již tak často chodit a za to ho chválím. je třeba vymýšlet bohulibou činnost. ješte fafenovi najít kočku a jsem jako velitel Točny spokojen, no ještě Machi 10 kg dolu

mám ho já stav se denně po 20:00

jasně ze prodám

Zdarec,
potřebuju radar kdopak ho má?
Hrubeš nebo Doctor?
Fafenbach, že mi prodáš 100 kulí cal. 0,43?

http://images.google.cz/imgres?imgurl=http://www.geekologie.com/2007/12/14/gun-purse-3.jpg

Já navrhuji vybrat jednu konkrétní sobotu,která se hodí i s dostatečným předstihem na MP.Takhle jsou nasázený soboty a nikdo se nehlásí.Ať každej řekne kdy se mu to hodí a dáme to dokupy,co?Popoženem Veverky ať taky slezou ze stromu a bude.Co se mě týče,já mám volný víkendy všechny,tak mě je to jedno.

Jo Carlos má pravdu tvrdé jádro to nevytrhne.

Zima nezima furt se natírá.

Hoši!
Ještě, že jsem to koupil jinak byste se neměli ani o čem bavit. Hrát se vám nechce!! Jenom hačáte doma u bedny a honíte si lofasy. Kde je to první nadšení? Co bude v sobotu to se zas slezem na točně a budem kafrat o tom jak je to nahovno, že už je zima a že prší?

no jo no aby ty si neměl posledí slovo co??

Kategorie: paintball
Návštěv: 59557
Dnes: 0
Online: 4
http://www.military-paintball.cz/index.php?&cat=akce_det&aid=1088
Nechce se nikomu?Je to za Kladnem.Nedáme auto dohoramdy?