Diskuze

ŽT super, akorát su úplně mrtvej

Já su debil, já nedal odkaz

To Barnes: ok dík za ty hvězdy, všiml jsem si té zprávy až teď.

Lopatky sebou budeme plnit pytle na obranu. Vlasce a rolničky na ochranu perimetru v noci.

Vlajka už je ve výrobě. Kuba včera poslal data. Vlajka bude na ŽT hotová.

Jedno auto bere Dušan a jede s ním Choze a Burnes, Zbytek nevim

Ve čtvrtek 30.4.odjíždíme na ŽT do Strážnice. Metud,Hrubeš,Fafenbach, Machi. Ostatní příjezd v pátek.

Chlapci hlaste se na ŽT ať je to černé na bílem na našem webu a taky na MP

Machi, jakej je to tip vysílačky, co jsi mi půjčil?Ať vím kvůli tomu mikrofonu.

Chtělo by to hromadnou objednávku, takhle po jednom to nemá smysl

Tak já jsem pouhý vojín.Jednoho bych is vzal. Kolik za to?

NO PROTO

Zdar, jestli chcete hodnostní označení, tak napište kdo, jaká hodnost a kolik kusů.

Euromočka Gambrinus se již nedá pít, vyrábí ji chemici ze SABu z Jihoafrické republiky....
Dobré pivo je potřeba k dobrému životu, ne chemická nahrážka těchto velkých lakomců. Výrobní náklady 1hl = 4OO,-Kč, prodejní cena 2300,- to je hnusné okrádání chemickými zloději!!! Na většině hospod v ČR vidíme viset znak Gambrinusu, což je pro mě jasné "nevstupovat!". Tento plzeňský patok má s pivem společnou snad jen pěnu a barvu, ale pít se nedá. Bohužel, díky masivní reklamní kampani je Géčko nejrozšířenější pivo u nás.Gambrinus je rychlokvaška, která je zředěná vodou, aby se nemuselo pracovat s takovým objemem piva. Takže se navaří silná, třeba patnáctka, doředí se vodou na odpovídající OBJ.% ALK. Takže výčepní pivo není vždy desítkou!!!! Jen né Gambáč 10 - to je hnus. Kyselý gambrinus sycený kysličníkem, ředěný počítačem, konzervovaný benzoanem, já už ty patoky nepiju!

Tak v tu sobotu tam budu tak do 16:00 pak musím do hokny.Uvidím pak podle energie jestli se ještě doplazím na noc.

Chválím nahlášené borce na webu MP. Dobrá práce.

Jo pardon ješte Hrubeš jde.

Lofasi kdo jde v sobotu na CQB? Machi,Burnes,Metud a dál? všichni doma mastí péra?

Kategorie: paintball
Návštěv: 59557
Dnes: 0
Online: 3
Jo chlapi nemáte někdo náhradní těsnění na flašku?Jak pak budu něco objednávat ze shopu tak přiobjednám a čestně vrátím.