Diskuze

cau prodam elektriku na tippmanna a-5 cena 1500 was board 07 kdo by mel zajem se ozvete

ok

Tak Metude, jsem domluvený s tím Dušanem, čili na Trojúhelník jedu v pátek.

ok díky

Díky, dnes mu zavolám a dám vědět jak to dopadlo.

To Burnes:V patek jede Choze, Peca a Dušan Picpic. Dušan bere káru. Takže se k nim vlezeš. Upřesni si to s Dušanem tel:739516765.
To Machi:
Na čtvrtek jsem tam zatím Já, Hrubeš, Fafenbach takže se vlezeš ke mně do auta.

No tak já bych jel taky s tebou Metude. Ale nejede někdo až v pátek? Pokud ne, tak jedu s tebou.

jedu čtvrtek (30.4)
s kým : nemám ani tušení
s čím: kdyby bylo potřeba auto mám (POZOR jen pro lidi vyhledávající extrémní adrenalin - 20 let staré, brzdové kotouče tenké jako žiletka, tlumiče nefunkční,čepy a silentbloky na pokraji životnosti atd.... ALE JEZDÍ

jedu 30.4.2009 s tebou (doufám)

Do Strážnice 30.dubna

Volové napište jesi jedete ve čtvrtek a čím či s kým.

Přijde ředitel do kanceláře a ode dveří volá na sekretářku: "PUK!" Udivená sekretářka se ptá svého šéfa, co že to znamená. Ředitel odpoví: "Pičo, Uvař Kafe." Sekretářka tedy uvaří kafe, nese ho šéfovi do ředitelny. Postaví šálek na stůl a ptá se: "KSČ?" Ředitel udiveně hledí a sekretářka s milým úsměvem odpoví:"Kolik Sladíš, Čuráku?"

Šetři se na 1 květen a noc před tím.
Musíme se domluvit jak s autama odjezdem na ŽT.

Můžem chlastat od pátku do pondělí :-)

Zdar. Nebude nějaká akce? Když máme ten prodloužený víkend?

Metud:To je kurva info, díky

ja je kupoval v loukách naproti OMV bezninky v železářství u HANAKA

ja je kupoval na netu celou sadu http://www.paintball-obchod.cz/dily-upgrade/naradi/

Hej hola hou. Nevíte, jestli se dají běžně koupit imbusáky v palcové míře? Mám to samozřejmě na timpána.Sem si kupoval před čtrnácti dny a to mě prodával v Prioru nějakej Bulhar nebo co a sou to metrický, čiže na kokot.

Kategorie: paintball
Návštěv: 59557
Dnes: 0
Online: 3
beru