Diskuze

Jo ser na hejkala.

ser na toho hejkala, rači si nech narůst vlasy a ušetříme

objednáno do čtvrtku chci peníze.

hrubes:kam ti mám donést krupicu?

Prachy nemám ale můžu ti to dat v syaskách

Zítra tj. 30.3.2009 v 20:00 odesílám objednávku na www.army-shop.cz
Zatím má objenané Fafnbach,hrubeš,burnes,metud.
cca cena 5000 kč.
Peníze mi doneste do čtvrtku 2.4.2009

Dnes super hra na kombošu.12 lidí.

" target="_blank">http://www.army-shop.cz/index.php?action=item&id=6885&prevaction=category&prev

Zítra hrajemééé. Těším seeee.Dnes potočím trošku trolejbusy a hura dom spat.

nechám to tu viset do pondělí a pak to objednám. před tím vám zavolám

Tak pak dej vědět, kdy to budeš chtít objednávat, abych ti dal prachy a řekl přesně co. Když budem aspoň ti tři, tak to bude poštovný skoro zadara a to se počítá

Já chci: Americký lodní vak MK8118-389 Kč, samolepka MK8415 stříbrná-20Kč,toaletka F30495-30Kč,karimatka ST91443500-195 Kč celkem 634 Kč Díky

ani nepospíchám já si tam beru jen buzolu. Zítra tam ale jede kámoš z práce tak jsem si myslel že by mi to vzal teda kdyby nechtěl nikdo nic jiného. V kamenném obchodě je to totiž ale dražší asi o 100 kč za kus.
Pokud by toho bylo ale více tak to dáme přes net.

Karel Housa: 1000 kulí

hrubes:a kdy to chceš objednávat?Já tam mám v merku spacák. Stačí příští týden, nebo nějak kvaltuješ?

Zdar na www.army-shop.cz budu něco objednávat tak jestli je zájem mrkněte a napište co by jste chtěli peníze ale budu potřebovat do předu.

zdar, chtěl bych jet teď na tu akci v sobotu do kombošu ale ještě nebudou koule co Tomáš objednával takže se chci zeptat jestli někdo kdo tam jede nemá náhodou tak 200 koulí co by mohl postrádat, jo a taky jsem se chtěl zeptat jestli tam někdo budete brát hasičák s CO2 nebo si musím zajít naplnit na točnu? no a v kolik by se vyjíždělo a odkud ?

zdar takže do dneška jsem obdržel následující objednávku na kule:
Metud – 2000
Tommi – 2000
Newman – 500
Machi – 500
Hanák – 1000
Picpic- 1000
Burnes- 500
Celkem: 7500 kuliček
do konce týdne objednám.

no jistěěě

Kategorie: paintball