Diskuze

FINANCE INFO: za listopad nedali Docctor, Mek

Wolové v sobotu se tam rysuje Game v kombošu tak se informujte u vašeho lékarníka a čtěte příbalový leták kuwa fix.

páč oni neumí pohnout směrem dolu aby si posunuli obrazovku a uviděli tam že se dá psát komentář

no vidím že dva dny tady visí nová akce a žadná reakce jak překvapivé

Draha co by si robila keby som vyhral v loterii?
Zobrala by som ti polovicu a odisla od teba!
Uhadol som 3 cisla...tu mas 50 korun a pal do pice...!

Dva chlapi, Karel a Tonda, se domluví, když jeden z nich umře,že se zjeví tomu druhému a rekne mu, jak to po smrti je. Co čert nechtel, Karel do 14 dní umrel.Tonda noc na to nemuže spát.Najednou se ozve:
"Tondo, slyšíš me?"
"Seš to ty Karle?"
"No jasne!"
"Tak, jak je?"
"Ty Tondo, paráda ráno lehká snídane - zeleninka a pak celý dopoledne šukáme.
V poledne lehkej obed zase zeleninka.A pak zase celý odpoledne šukáme."Tak to je fakt super. A to seš v nebi nebo v pekle?"
"Ty vole, já jsem teď králík v Austrálii!!"

Kurwa chlapi bitva u slavkova v sobotu. jedu se tam mrknout nastudovat tu taktyku přepadu, signály a čištění budov. Mrkněte na upoutávku a faotky z minulých ročníků.http://www.austerlitz.org/cz/clanek/1436

Dvě spořádaně žijící ženy si vyrazí na dámskou jízdu a nějak nechtě se ožerou jak dogy. Vrací se domů, a když prochází okolo hřbitova,přepadne je naléhavá potřeba. Zapadnou tedy mezi hroby, ale ani jedna nemá nic na utření..
První si teda stáhne kalhotky, utře se s nimi a zahodí je.Druhá má drahé luxusní prádlo, které nechce obětovat.Všimne si ale věnce na hrobu, u něhož dřepí. Použije tedy stuhu na něm...
Ráno si jejich manželé volají a stěžují si, jak jejich jindy spořádané a slušné ženušky chrápou v posteli.Jeden z nich pak ještě podotkne:"Ty, ale začínám tušit to nejhorší. Moje došla bez kalhotek.. " A ten druhý na to: "Hmmm, to nic není.Ta moje měla v zadku zastrčenou cedulku, na které stálo: OD CELÉHO HASIČSKÉHO SBORU. NIKDY NA TEBE NEZAPOMENEME...."

a pec nam spadla pec nam spadla

vlak jezdí pravidelnou linkou Zlín -Komboš(konečná) bez zpátečního lístku

jo vlak uz mam nachystany

to teda jsou a pudou do odsunu

takže panáčci ti co do dnes nedonesli peníze na točnu jsou "CHOBOTI A MAJÍ CHŘIPKU"

jo lidi zatim mam vybrane penize od 6 lidi tak se nad tim zamyslete

no vidim ze tady to zase zije

Doufám, že na akci někdo donese lékárničku. Na poslední hře by bodla. Včetně šití.

teď mám službu já Gázo

dojdi tam kdykoliv a zaplať to buď Lucii (řekni že to je na paintball a ona bude vědět) a nebo to dej Chozemu záleží kdo tam bude mít zrovna službu

dobre tome budu tam a v kolik je tam sraz

Kategorie: paintball
Návštěv: 59557
Dnes: 0
Online: 3
dotaz:jaký úrok je na těch našich vkladních knížkách